Καλάθι Αγορών0,00 €
Navigation

Product was successfully added to your shopping cart.

Η παράδοση γίνεται μέσω Υπηρεσίας Ταχυμεταφοράς που εκτελείται από την SPEEDEX αλλά υπάρχει και η δυνατότητα παραλαβής, κατόπιν συνεννόησης, από το Showroom του Happybabies που βρίσκεται στην οδό Ευζώνων 13 στο Κολωνάκι, αφού επικοινωνήσετε μαζί μας στο 210 72 19 042.

Ο αναμενόμενος χρόνος παράδοσης υπολογίζεται από τη στιγμή εκκίνησης της αποστολής. Οι αποστολές πραγματοποιούνται από Δευτέρα μέχρι Παρασκευή στις 2.00 μ.μ. Εάν κάνετε μία παραγγελία μετά την ώρα αυτή, η παραγγελία σας θα εκτελεστεί την επόμενη εργάσιμη ημέρα.

Ο εκτιμώμενος χρόνος παράδοσης από την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας κυμαίνεται από 1-3 εργάσιμες ημέρες. Το κόστος για αποστολές βάρους έως 2 κιλά, για όλη την Ελλάδα είναι 3€. 

Στην περίπτωση που επιθυμείτε να πληρώσετε με αντικαταβολή θα υπάρξει επιβάρυνση 2,70€.

Αποστολές και στην Κύπρο!

Για την Κύπρο, οι χρεώσεις διαμορφώνονται ως εξής:

Για δέματα έως 2 κιλά το κόστος αποστολής είναι 20,91 € και περιλαμβάνει παράδοση την επόμενη εργάσιμη ημέρα με express courier. Για κάθε επιπλέον κιλό ισχύει επιβάρυνση 5,5 € /κιλό. Σε περίπτωση που επιθυμείτε να πληρώσετε με αντικαταβολή, η χρέωση για τη χρήση της υπηρεσίας είναι 5,5 €

Σας διευκρινίζουμε ότι η συγκεκριμένη χρέωση προέρχεται από την εταιρεία ταχυμεταφορών και αφορά στην επιπλέον παροχή της υπηρεσίας πληρωμής πέρα από το κόστος της αποστολής.

Μπορείτε να μάθετε τους άλλους διαθέσιμους τρόπους πληρωμής χωρίς αυτή την επιβάρυνση στην σελίδα "Τρόποι Πληρωμής".

Για αγορές άνω των 60€ τα μεταφορικά εντός Ελλάδος είναι δωρεάν για δέματα έως 2 κιλά με εξαίρεση:

1.  τις δυσπρόσιτες περιοχές όπου οι χρεώσεις διαφοροποιούνται από τις προαναφερόμενες καθώς και

2. τις περιόδους εκπτώσεων όπου δεν ισχύει η προσφορά για τα δωρεάν μεταφορικά.

Όπου η χρέωση αποστολής διαφοροποιείται από τις προαναφερόμενες τιμές (δυσπρόσιτες περιοχές) θα προηγείται ενημέρωσή σας πριν την αποστολή της παραγγελίας .

Όλες οι παραγγελίες ογκομετρούνται, όταν το βάρος τους υπερβαίνει τα 2 κιλά προκύπτει έξτρα χρέωση ανά κιλό. Οι επιπλέον χρεώσεις είναι ως εξής: 1,23€ για την Αττική, 1,35€ για χερσαίους προορισμούς και 1,48€ για νησιωτικούς προορισμούς. Σε αυτές τις περιπτώσεις θα σας ενημερώνουμε πριν την αποστολή της παραγγελίας σας για το συνολικό κόστος.